La mirada indiscreta a la narrativa transmèdia

5a sessió d’El Mirador Indiscret
Narrativa Transmèdia: una nova manera de comunicar
Dijous, 25 de maig de 2017

Consulta

Els 10 punts clau
Vídeo-Resum de la sessió
Vídeos de les exposicions
Les imatges

Aquest dijous 25 de maig s’ha realitzat la cinquena sessió de El Mirador Indiscret, sota la temàtica de narrativa transmèdia. Aquesta sessió ha començat amb la intervenció de Marc Puig, vocal del Col·legi, que ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha recalcat que el contingut és el rei.

Després, ha presentat a tots els ponents i ha donat pas a David Pueyo, Director de projectes transmèdia d’Arena, que ha volgut donar importància al fet que la narrativa transmèdia no és una moda, sinó que és un univers narratiu, tot i que no només és storytelling. També és storydoing, storyselling i storyliving.

El segon ponent ha sigut Oriol Jara, guionista i director de programes a Minoria Absoluta, que ha presentat un cas pràctic sobre com van millorar l’audiència de Crackòvia, que havia baixat considerablement,  mitjançant accions a les xarxes socials.

Per últim, ha estat el torn de Patrick Torrent, Director Executiu de l’Agència Catalana de Turismeque també ha presentat un cas pràctic, explicant que volien crear una proposta turística experiencial, projectar l’emoció de visitar Catalunya i com han utilitzat la narrativa transmèdia per aconseguir-ho.