La Mirada Indiscreta als influencers

4a sessió d’El Mirador Indiscret
Influencers: mite o realitat
Dijous, 27 d’abril de 2017

Consulta

Els 10 punts clau
Vídeo-Resum de la sessió
Vídeos de les exposicions
Les imatges 

El dijous 27 d’abril s’ha realitzat la quarta sessió d’El Mirador Indiscret, centrada en el món dels influencers i la seva relació amb les marques. La sessió s’ha iniciat amb la intervenció d’Oscar Iniesta, vicedegà del Col·legi i fundador d’Arenalia, que ha reflexionat sobre què són els influencers i què representen en el món de la comunicació.

Seguidament ha donat pas a la primera ponent del dia, Arantxa Pérez, Directora General d’Influgency, que ha començat definint que és un influencer i els tipus que existeixen per després continuar amb perquè són necessaris i perquè s’han d’analitzar bé per poder relacionar un influencer amb la marca adequada.

A continuació ha estat el torn de Jaume Rojo, influencer amb el nom de Rush Smith a les xarxes socials, ha donat el seu punt de vista sobre aquest món, dient que el seu principal motor és crear contingut per la seva comunitat i que les marques i els influencers es necessiten mútuament i el millor model és el col·laboratiu entre tots dos.

Per últim, ha estat el torn d’Amets Uriarte, Digital Acceleration Team Manager de Nestlé Espanya que ha remarcat que inverteixen molt temps en monitorar bé les xarxes socials per poder detectar oportunitats i que hi ha influencers que tenen la capacitat d’arribar a més gent que els grans mitjans espanyols.

La propera sessió, el dijous, 25 de maig. Properament tots els detalls.