La publicitat institucional, amb Víctor Curto

Xerrada Networking-Sagardi 
Claus per una publicitat institucional d’èxit, a càrrec de Víctor Curto
Dimarts, 28 de juny, de 19 a 21 h a Sagardi (Muntaner, 70-72)

Places limitades.
Inscripció gratuïta a enllaç.

La publicitat institucional, entesa com la pròpia de les administracions públiques, està considerada, en el seu conjunt, com el primer anunciant en els països del primer món.

Malgrat aquesta importància, és una tipologia de publicitat poc estudiada, sobretot si tenim en compte que planteja una sèrie de característiques i condicionants específics. Com opera? Què la fa diferent? Com fer-la millor?

El proper dimarts 28 de juny de 2016, Victor Curto, Vicedegà del Col·legi, professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna i soci i director creatiu executiu de WON-Quinteam, impartirà una xerrada on ens introduirà en el món de la publicitat de les administracions públiques, amb la finalitat d’una millor comprensió i pràctica.


Sobre Víctor Curto

#COL 766.
Perfil Linkedin

Doctor en Comunicació per la URL (la seva tesi doctoral analitza la Publicitat Institucional), llicenciat en Ciències de la Informació (Publicitat i Relacions Públiques) per la UAB.

Vicedegà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Membre de la Comissió Assessora sobre la Publicitat Institucional (CAPI). Des de 1996, professor de grau i postgrau a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL). Soci i director creatiu executiu a WON-Quinteam. Començà la seva activitat professional l’any 1984, a JWT. Ha estat director creatiu a Lintas, Tiempo/BBDO, Dec/BBDO, Orbital/BBDO, Mark/BBDO (Praga), Innuo, Zink, Compact Drive.

Al finalitzar l’acte, prendrem una copa de vi per gentilesa de SAGARDI.