Premi Impacte Comercial

La Ruta de l’Atzar, la campanya de l’Agència Catalana de Turisme realitzada por Chârles BCN, guanya el Premi Impacte Comercial 2018

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2018 de la categoria comercial.

L’ Agència Catalana de Turisme va guanyar en la categoria comercial gràcies al seu espot La Ruta de l’Atzar, una història que ens anima a gaudir de tots els paratges i llocs que ens ofereix Catalunya.
La campanya es va presentar per televisió en Tv3 després de les campanadas que donaven l’entrada al 2018, i just després, es va emetre també per plataformes d’Internet i es va convertir en pocs dies en una campanya viral a Catalunya.

El vídeo ens mostra la història de dues noies que recullen a l’estació de tren la llibreta que cau a Steve, un músic de carrer que anteriorment han vist actuar a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Interessades, decideixen obrir-la i recórrer els passos del mateix Steve, tot visitant, Montserrat, el Vendrell, fins a arribar a Girona, passant pels Pirineus i Lleida. A Girona, guiades per una particular versió de la cançó Qualsevol nit pot sortir el sol de JaumeSisa, aconsegueixen de nou reunir-se amb el músic, que molt agraït inclou una instantània amb elles a la llibreta.

Amb aquesta campanya entusiasta, optimista i plena de colors, l’Agència Catalana de Turisme ha estat capaç de transmetre l’encant i l’energia dels paisatges catalans a tots els públics. Tant és així, que ha estat premiada amb elDiamondAward del City Gate Festival de Berlin, premis que se celebren dins del marc de la ITB, la fira de turística internacional de referència.

Així doncs, aquesta campanya de storytelling és un exemple de com els professionals experts en màrqueting, comunicació i publicitat, tenen encara moltes històries interessants a aportar.

ChârlesBCN ha estat l’encarregada d’idear i gravar aquesta campanya que tanta repercussió ha tingut per les xarxes socials.

Els altres finalistes són:

  • Seat i el seu canvi estratègic cap a Barcelona: La marca ha anunciat la creació de la nova SEU de Seat al cor de la Ciutat, que esdevindrà un espai de referència en la vida pública de la ciutat. A més, ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona per a la creació del Seat Metropolis Lab Barcelona, un centre de recerca que investigarà solucions per aconseguir una mobilitat més sostenible a la ciutat.
  • Audi, El Hombre Invisible: Aquest espot realitzat per l’agència DDB conta la història de l’Home Invisible, i de com aquest es troba amb problemes, doncs gràcies al nou Audi capaç de conduir sol, no necessiten les seves virtuts d’home invisible. L’espot ha cultivat boníssimes crítiques, i ha estat l’espot principal del Festival de Cinema de Sant Sebastián

 

atzar