La Salle Breakfast: Ciberseguretat

Dimarts 28 de març de 2017.

9.30h 

Sala de Congressos | La Salle Campus Barcelona

Per què la gent és el problema de la ciberseguretat?

Què passaria si poguéssim escanejar a la gent tal com fem amb els ordinadors per trobar vulnerabilitats? Com seria la superfície d’atac d’una persona? Sabem que els éssers humans són l’esglaó més feble de la ciberseguretat, però de debò tens alguna idea de per què? Què fa que la gent sigui tan vulnerable?

No hi ha cap màquina per escanejar persones i ni tan sols hi ha una base de dades de vulnerabilitats conegudes de les persones. Tret que entenem per què les persones són vulnerables, no podem començar a fer-les segures.

La Salle Breakfast ha organitzat una xerrada interactiva on s’explicarà quin aspecte tindria aquest escàner humà, els tipus de vulnerabilitats que coneixem i com es poden aplicar pegats per millorar aquest tipus seguretat. La conferència comptarà amb Peter Herzog, un veterà hacker cofundador de l’Institut per la Seguretat i les Metodologies Obertes (ISECOM) i de Hacker HighSchool, una iniciativa sorgida en 2003 per ensenyar als joves de 13 a 17 anys com viure de forma segura en Internet, juntament amb Jaume Abella, coordinador del màster de ciberseguretat a La Salle -URL.

L’acte es conduirà totalment en anglès.

Confirma la teva assistència al següent enllaç.