Lliurament Premis 4a edició

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona han lliurat els premis de la quarta edició del Concurs Joves Creatius  aquest passat dijous 18 de juny de 2015 al Palau Robert.

 Els guanyadors de la 4a edició són:

 – Aldo Coste de Asprer amb el 1er Premi, per la seva campanya: “Quan vas fumat el teu cervell no funciona”

Es tracta d’una obra que parla amb un llenguatge entenedor pels joves que a la vegada fa referència a les noves tecnologies. El missatge que transmet fa reflexionar al receptor i no criminalitza i etiqueta.

El premi són 1.500€ en metàl·lic i la publicació de la seva campanya en diferents mitjans.

 – Elisabeth Turpín Franco amb el 2on Premi, per la seva campanya: “No et quedis en blanc”.

Per ser un treball que interpel·la al públic que la mira. Té intriga, és minimalista i no estigmatitza. És un missatge preventiu, ja que insinua l’afectació a la memòria.

 – Dario Lorenzo i Arnau Giol amb el 3er Premi, per la seva campanya: “Fumar marihuana…”

Aquesta proposta destaca per la interacció que crea amb el públic. Integra també elements del above the line i below the line d’una manera creativa.

El concurs, convocat juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social Fundació “La Caixa”, JC Decaux i Nouvolodesign, tenia l’objectiu d’apropar-se als creatius més joves i ajudar-los a desenvolupar el seu talent a través de la realització d’una campanya publicitària composta per: una gràfica, una falca i un spot. Sota l’eslògan “Cànnabis, una mirada crítica”, aquesta iniciativa pretén augmentar la percepció del risc de consumir aquesta droga entre els joves i fer-los veure que és important ser crítics amb els discursos actuals pro consum que minimitzen els riscos i magnifiquen els beneficis de consumir-ne.

El concurs Joves Creatius ha estat obert a tots els professionals de la comunicació, a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de les universitats catalanes i a tots els membres del Col·legi, amb l’única limitació de tenir entre 18 i 30 anys.

El passat 25 de Maig, el jurat del concurs va seleccionar, entre totes les propostes presentades, les tres millors campanyes que han obtingut un premi en metàl·lic de 1.500€, 1.000€ i 500€ respectivament.

A més, la proposta guanyadora tindrà l’oportunitat de veure publicada la seva peça gràfica en diferents banderoles de la ciutat de Barcelona aquest mes de juliol.