#9 Platform Revolution! 25-01

EL MIRADOR INDISCRET
La comunicació i el màrqueting del futur sense embuts

#9. Platform revolution! Les plataformes com a motor d’innovació digital

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 09.00 h 
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.
Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Fes la teva inscripció aquí

Google, AirBnb, Uber, Wallapop, … El fenòmen de les plataformes ha vingut per quedar-se, i està ocupant cada cop més una posició preferent en tots els sectors de l’economia. Tenen unes regles de joc i de comunicació especifiques i cal conèixer-les per poder desenvolupar el mix guanyador.

En aquesta propera sessió de #ElMirador podrem comptar amb la visió de tres experts en el disseny i comunicació de plataformes per compartir el seu coneixement i poder adaptar-nos i desenvolupar accions innovadores entorn a aquest nou model.

Per tot això comptarem amb Xavier Dedeu, vocal Junta de Govern del Col·legi i CEO de l’agència ROAD Publicitat, com a moderador de la sessió; Xavier Fisa, cap d’Estratègia de LaviniaNext i amb Victor Roca, cap de màrqueting a Deliberry.

Xavier Fisa @xfisa

1516184152976

És el Cap d’Estratègia de LaviniaNext (Grup Lavinia), agència que ofereix idees, solucions de comunicació, tecnologia i continguts per impulsar marques, negocis i relacions. Va ser durant 6 anys Director de  Màrqueting i nous negocis a Lavinia Interactiva.

Anteriorment ha treballat com a director de comptes digitals a G2 de Grey durant 7 anys i com a director de comptes a TBWA/WORLDWIDE.

Xavier és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques  per la Universitat Ramon Llull, va fer un grau en Brand management a ESADE i diverses formacions sobre disseny de plataformes i design thinking, entre d’altres.

Víctor Roca @victor_roca

1516292220554
És el Director de Màrqueting a Deliberry. Victor compta amb 7 anys d’experiència professional en FMCG, principalment en eCommerce, desenvolupament de negocis i funcions de gestió de marca en les principals companyies multinacionals com Unilever i GB Foods.

Apassionat pel digital. Després de liderar el desenvolupament del canal d’eCommerce a Unilever España, actualment és responsable d’administrar diversos models d’eCommerce nous a diferents països europeus.

Victor és Executive MBA per IESE i Bachelor in Business Administration per l’IQS.