Tens una idea? Fes-la realitat

Si tens una idea de negoci, participa al Programa Xarxa Comunica i Emprèn!

Després de l’èxit de la primera convocatòria, la Fundació de la Comunicació, Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme, llança per tercer any consecutiu el projecte “Xarxa Comunica i Emprèn (Xarxa CIE)” que té com a objectiu impulsar inquietuds i consolidar iniciatives emprenedores dins dels sectors de la publicitat, relacions públiques i el periodisme.

Aquesta ajuda va dirigida a tot el sector de la comunicació i també a joves que han finalitzat o són a punt de finalitzar els seus estudis universitaris, a professionals que han perdut el seu treball però disposen de l’experiència necessària en el sector per formar part d’un equip emprenedor i a petits empresaris i autònoms del sector que vulguin donar un impuls al seu projecte empresarial i/o diversificar els seus productes o serveis.

Per poder participar, has d’enviar la teva idea a FUNDECO. Si superes el procés de selecció, podràs gaudir d’un programa empresarial d’assessorament especialitzat totalment gratuït en estar co-finançat per l’entitat organitzadora i la Direcció general de Mitjans de comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Els seleccionats tindran el suport de consultors reconeguts per la Unió Europea en matèria de emprendeduria i professionals dels sectors de la publicitat, relacions públiques o periodisme. Així, els participants convertiran una idea de negoci en un negoci invertible que serà presentat a empresaris d’èxit.

Les sessions de emprendeduria s’impartiran entre els mesos d’octubre a desembre de 2017.

Pots enviar la teva idea aquí.

Per a més informació, contacta amb info@fundaciondelacomunicacion.org o visita la web de FUNDECO.

logo_comunicaiempren-con-logos