Premis Nacionals d’Innovació i de Disseny 2015

El Ministeri d’Economia i Competitivitat ha convocat els Premis Nacionals d’Innovació i de Disseny 2015, cerimònia que reconeix les aportacions al desenvolupament de la innovació i disseny que fan professionals, empreses o altres entitats.

Aquests premis representen el major reconeixement que s’atorga al territori espanyol a dissenyadors que destaquen per la seva labor professional i a empreses que utilitzen el disseny amb èxit en la seva estratègia d’innovació.

Aquesta edició inclou cinc modalitats:

Premis Nacionals d’Innovació:

Premi Nacional a la Trajectòria Innovadora: Destinat a empresaris que hagin basat la seva trajectòria professional a la cerca i aplicació de la innovació.
Premi Nacional a la Internacionalització: Per a empreses que hagin introduït amb èxit productes nacionals innovadors als mercats internacionals.
Premi Nacional d’Innovació ‘Compra Pública Innovadora’: Destinat a entitats locals, autonòmiques o estatals, que hagin utilitzat amb èxit la contractació pública innovadora com a mitjà per fomentar la innovació.

Premis Nacionals de Disseny:

Premi Nacional al Disseny modalitat Empreses: Destinat a empreses que estiguin àmpliament reconegudes en l’àmbit del disseny.
Premi Nacional al Disseny modalitat Professionals: Per a professionals que hagin aconseguit un reconegut prestigi en el sector.

El Premi Nacional de Disseny guardona econòmicament a la modalitat “Professionals” amb una dotació de 30.000 euros, tenint les altres modalitats un caràcter honorífic.

El termini de presentació de les candidatures acaba el dia 18 de març a les 15.00h.

Per a més informació consulta les bases dels Premis.
Les candidatures es podran presentar a partir del dia 16 de Febrer mitjançant un formulari a la Web del Ministeri.