Sopar literari amb David Revelles Soriano

El pròxim 28 de febrer a les 21.00h se celebrarà un nou sopar literari a l’emblemàtic restaurant Núria de La Rambla amb David Revelles, periodista i autor de “En los confines de Hibernia. Tras la Leyenda de la Armada Invencible en Irlanda”.

Durant la conferència l’autor ens explicarà un grapat d’històries protagonitzades per personatges fascinants i parlarà sobre les darreres troballes dels arqueòlegs irlandesos de vaixells com La Juliana, una nau de Mataró que el 21 de setembre de 1588 va naufragar amb tota la seva tripulació i va ser descoberta per arqueòlegs a la platja d’Streedagh, al nord de la ciutat d’Sligo. Durant més de quatre segles, la seva història, com la d’altres va quedar silenciada per l’oceà i la desmemòria, fins ara, quan la seva llegenda és més viva que mai als paisatges maragdes de la vella Hibèrnia.

 

David Revelles Soriano (1975) és periodista, escriptor de guies de viatges i col·laborador del diari EL PAÍS i de revistes com CondéNast Traveler. Professor del Màster de Periodisme de Viatges de la Universitat Autònoma de Barcelona i creador de la plataforma d’itineraris culturals i històrics a Barcelona, www.rutesbarcelonasingular.com, amb el seu llibre En los confines de Hibernia culmina un intens treball d’investigació a Irlanda rastrejant l’herència històrica i llegendària dels naufragis de la Gran Armada.

Dia: 28 de Febrer de 2017
Hora: 21.00h
LLoc: Restaurant Núria (Rambla de Canaletes, 133, Barcelona)
Preu: 20€

Inscriu-te