Subject 2017: Art & Copy

El passat dijous 20 d’abril de 2017 es va realitzar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la primera de les dues sessions del Subject d’aquest any. Amb el nom d’Art&Copy, aquesta sessió  va comptar amb la presència de cinc ponents del món de l’art i el copy.

La degana del Col·legi, Rosa Romà, va obrir el torn de les ponències donant la benvinguda als assistents. Seguidament van començar les ponències. La primera va ser la de Noelia Fernández, directora creativa de Manifiesto, que va animar als assistents a començar small i acabar smart. Després va ser el torn de Dan Peisajovich, director de Complot Escuela de Creativos, que va compartir 102 consells per aconseguir el treball dels teus somnis. Abans del descans va ser Mabel Mas, de Time Out Barcelona que va explicar que Time Out no només és un revista sobre coses que fer a Barcelona.

Tot seguit del descans, va ser el torn de Cesca Jiménez de Copy Trade que va remarcar que avui en dia gran part de la publicitat s’imprimeix en algun format o altre i que és un repte poder-ho fer de forma creativa. Per últim, Enrique Muda, de Malpaso, va compartir amb els assistents campanyes d’alguns dels llibres que ha publicat l’editorial.

Per acabar, Sara Magallón, directora de l’Escola Superior de Relacions Públiques va tancar aquesta edició del Subject.