Subject 2017: Fashion

El passat dijous 11 de maig es va realitzar la segona sessió del Subject d’enguany. Aquesta segona sessió, realitzada al Museu del Disseny de Barcelona, es va enfocar en el món de la moda en conjuntura amb la comunicació.

Va començar amb la ponència de Pau Relats i Víctor Fernández, dos joves bloggers que van parlar sobre el procés que els ha fet arribar fins a on són ara i que és el que volen i esperen en el futur, a més a més, van posar exemples d’accions que han fet i marques amb les quals han col·laborat. Seguidament va ser el torn de Daniel Fuentes, de Equipo Singular, que va exposar que és el que implica crear campanyes de comunicació de moda integrada i va presentar tres casos pràctics. Després del descans va ser el torn d’Eduard Costafreda, de la marca de moda Costalamel, que va posar èmfasis en el fet que la gent no només compra un producte, sinó que també compren una experiència.

A continuació Eva Villazala i Antonella Sonzo van presentar Lamono, una revista sobre art, fotografía, skateboard, snowboard i surf, que no només és una revista, sinó que s’ha transformat en una agència de comunicació i esdeveniments. Per últim, va ser el torn de Catalina Agudelo, d’Arenlia, que va compartir que la missió de l’agència és ser storytellers i va presentar uns quants casos pràctics. Per acabar l’Oscar Iniesta, fundador d’Arenalia, va realitzar la cloenda de l’acte.