Symposium Grafica 2019

El V Symposium grafica, CINQUENA TROBADA ACADÈMICA DE RECERCA EN DISSENY GRÀFIC es celebrarà els dies 4, 5 i 6 de setembre de 2019 en la seu de l’ESCOLA SUPERIOR DE RELACIONS PÚBLIQUES DE BARCELONA (ESRP); Escola adscrita a la Universitat de Barcelona.

Dirigit a professors, estudiants i investigadors del disseny gràfic i creativitat publicitària, i és per això que els animem a la seva participació. Podran fer-ho en qualitat d’assistent o també, si així ho consideren oportú, en qualitat d’assistència amb presentació.Les aportacions acceptades al Symposium (siguin en format d’article científic o assaig) que superin els criteris de qualitat i la doble revisió cega, podran ser publicades en gràfica o bé, en qüestions publicitàries si així ho manifesten els autors.

En qualsevol cas, totes les ponències seran publicades amb la documentació del Symposium en el llibre d’actes.

El V Symposium gràfica és una trobada organitzada pel grup Recerca en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiquesde la Universitat Ramon Llull; el Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques GRPde la Universitat Autònoma de Barcelona; el Grup de Recerca en Projectes de DissenyGràfic de la Universitat de Barcelona i compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

El Symposium gràfica és una iniciativa per a la dinamització de la recerca a través de les revistes científiques gràfica i qüestions publicitàries.

Si vols participar, clica en el següent enllaç: LINK INSCRIPCIONS