Premi Impacte Social

La campanya Tots tenim família, del Servei Català de Trànsit, guanya el Premi Impacte Social 2018

Vídeo dels finalistes dels Premis Impacte 2018 de la categoria social 

El Servei Català de Trànsit va guanyar, en la categoria social, gràcies al seu espot Tots tenim família, un emotiu anunci que intenta pal·liar el nombre de víctimes a la carretera mitjançant el concepte de Visió Zeró

Tots tenim família. A la carretera víctimes 0 és la campanya del Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit que transmet un missatge clar i rotund: és inacceptable qualsevol pèrdua de vides humanes en accident de trànsit.

La campanya fuig dels elements recurrents en aquest tipus d’accions comunicatives i se centra en els sentiments i les emocions que tenen persones anònimes quan s’imaginen la pèrdua d’un ésser estimat per un accident de trànsit. Així mateix, condueix a la reflexió sobre la importància que tenen totes les víctimes i, per tant, a la necessitat de voler arribar conjuntament  a la Visió Zero assumint una responsabilitat compartida.

La campanya es va emetre per televisió, ràdio, premsa, internet i cinema. La productora encarregada de l’espot ha estat MegaTV

Els altres finalistes són:

  • Mossos d’Esquadra i Protecció Civil per la seva gestió de comunicació de crisi davant el 17A: La gestió comunicativa durant els atemptats del 17 d’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils va rebre els elogis de ciutadans i polítics.
  • Fundació Abertis, Suma tu Luz: És una campanya de conscienciació sobre el risc que suposa conduir després de consumir alcohol i altres drogues. Es va iniciar amb una acció, anomenada El Apagón que va consistir en paralitzar dues discoteques de Madrid i Barcelona per a reproduir un vídeo on es parlava de les fatals conseqüències que podrien tenir si conduien havent pres alcohol o altres substàncies.
transit-web