VI Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte

La Associació Empresarial de Publicitat va entregar el passat dimarts 16 de maig el VI Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte. Aquest premi és un homenatge al guionista, creatiu publicitari i primer Catedràtic de Creativitat d’Espanya, José María Ricarte Bescós. El seu objectiu és el reconeixement de les persones, empreses i entitats que, des de qualsevol àrea de la creativitat, han transcendit en el seu paper a la història i han transformat la manera de pensar i de viure de la gent.

En aquesta edició els premiats van ser Rosa Oriol i Salvador Tous. Mitjançant la comunicació i la publicitat, el matrimoni Tous han fet de la seva marca un referent amb uns valors que desprenen “amor i tendresa” com va explicar Agustín Elbaile. El jurat ha volgut ressaltar la seva trajectòria i l’aplicació de la creativitat a la seva feina i humanisme.

José Angel Abancens, president de l’Associació, va explicar que “El Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte és un cant a l’esperança basat en la humanitat i un exemple per tot el nostre sector que està reinventant-se constantment”.

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç.