Premis Impacte 2018! Tancades les votacions

Campanyes finalistes de les tres categories dels Premis Impacte 2018!

La gala dels Premis Impacte és l’esdeveniment referent en el sector de la publicitat, el màrqueting, les relacions públiques i la comunicació de Catalunya, i  es celebrarà el proper 10 de juliol a les 19.30h a l’Espai Pujades 350. Aquests guardons pretenen reconèixer les campanyes publicitàries més destacades i impactants que s’han fet a Catalunya, i coincideixen també amb la Festa d’Estiu del Col·legi, un punt de trobada per acomiadar aquest curs dels professionals del sector.

Aquest any les campanyes finalistes han estat:

Categoria Comercial

mosaic-de-finalistes-comercial-01

 

Categoria Social

mosaic-de-finalistes-social-01

Categoria Innovació

mosaic-de-finalistes-innovacio-01

 

El jurat d’aquest any ha estat format per Enric Jové, CEO de Mccann Barcelona; Enric Nel·lo, director general creatiu de Grey; Eduard Amiel, CEO de Carat Barcelona;  Genís Roca, president de Roca Salvatella Sam Júdez, directora general de DDB, Alba Roig, CEO  de Lewis ; Pere Guardiola, director comercial del grup Godó  i Miquel Martí, director general de Barcelona Tech City.

A més, com a novetat, aquest any hem inclòs al jurat la figura de l’estudiant becari. Enguany va participar Amelia Rodríguez de l’Escola Superior de Relacions Públiques.

També, van formar part del jurat els membres de la junta de govern del Col·legi, Rosa Romà, degana; Marc Elena, secretari; Antonio Traugott, director del Col·legi i Alex Marquina.

Qui són els guanyadors de l’edició del 2018?
El dimarts, 10 de juliol, ho sabrem! El termini de votació ha finalitat!