Xerrada- Networking amb Elisenda Estanyol

Xerrada- Networking: “Creativitat en Relacions Públiques”

A càrrec d’Elisenda Estanyol, guanyadora del premi Prat Gaballí 2014 en l’àmbit de les Relacions Públiques. Doctora en Publicitat i Relacions Públiques i professora de la UOC i UPF.

Dijous, 26 de novembre de 2015
1
9 h
Seu Col·legial (c/ València, 227, 1er 1a)

La creativitat és un dels criteris que tenen en compte les empreses client a l’hora d’escollir una consultora de comunicació i relacions públiques. També és una de les competències que es requereixen als professionals que hi treballen. Tot i així, la percepció de la creativitat dins del sector encara està envoltada de certs estereotips. És cert que s’associa només la creativitat a la comunicació adreçada al consumidor?

Elisenda Estanyol ens parlarà de quines tècniques de creativitat s’utilitzen actualment en l’àmbit de la comunicació corporativa i ens presentarà un decàleg sobre com podria millorar-se la gestió de la creativitat en el sector de les Relacions Públiques.

Sobre Elisenda Estanyol
Linkedin

Doctora en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i Premi Prat Gaballí 2015 en l’àmbit de les Relacions Públiques per la seva tesi titulada “Percepció i gestió de la creativitat en els empreses consultores de comunicació i relacions publiques”.

És professora de publicitat i relacions públiques a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), a l’IDEC i a l’Istituto Europeo di Design (IED).

Abans d’incorporar-se a l’àmbit acadèmic, va treballar durant més de deu anys en consultores de comunicació i relacions públiques com Llorente & Cuenca, i Hill & Knowlton. També als departaments de Comunicació del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona (CAATEEB) i del Grup DiR.

Inscripcions:
La inscripció és gratuïta i cal fer-ho a través del següent formulari.