XI Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MDA), aplega representants de diversos grups culturals, institucions, empreses, col·lectius professionals, grups de recerca, entitats de suport, universitats, mitjans de comunicació i altres persones i òrgans interessats en promoure una representació millor de la multiculturalitat i de la diversitat en els mitjans de comunicació audiovisual de Catalunya. Té per objectiu contribuir a fomentar la convivència, el respecte, el coneixement i l’intercanvi entre persones dels diferents contextos culturals.

 La MDA convoca el XI Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual amb l’objectiu de promoure una millor representació de la diversitat etnocultural en els mitjans audiovisuals de Catalunya.

 Es valoraran les bones pràctiques en el tractament de la diversitat cultural i les migracions, entesa com la representació i participació normalitzada de persones d’orígens i contextos culturals diversos, així com sobre els processos migratoris en els mitjans de comunicació.

Les categories específiques són:

Categoria A. Programa de televisió

Programa B. Programa de ràdio

Programa C. Producció audiovisual

Categoria D. Webs (espais en línia, YouTube…)

Categoria E. Trajectòria de foment de la diversitat en l’àmbit de la comunicació audiovisual

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril de 2019, cal presentar una sol·licitud per cadascun dels materials. Podeu consultar les bases al següent enllaç:

Bases i requisits

Sol·licitud de participació